SSP: “Skandal u Bosilegradu – lokalni šerifi maltretiraju žene koje slobodno misle”

NIS

“Policija u Bosilegradu satima maltretira dve žene, Danielu Mihaljović i Miljanu Stoiljković.! Njih dve krenule su iz Surdulice da uruče protestno pismo Aleksandru Vučiću, gde su detaljno objasnile pod kojim terorom žive građani Bosilegrada”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Stranka slobode i pravde.

“Bosilegradski šerif Vladimir Zaharijev nadmašio je njihove navode iz pisma i pokazao da je veći kabadahija nego što smo mislili.

Danielu je iz Bosilegrada proterao Vladimir Zaharijev. Maltretirao je ovu nastavnicu matematike, čekao je ispred škole u kojoj je radila i na kraju je oterao iz grada. Daniela je majka sedmomesečne devojčice. I borac za prava Bosilegrađana koje Zaharijev krši već 22 godine.

Na izlazu iz Surdulice, policija je zaustavila Danielu i Miljanu, pretresla ih i oduzela im protestno pismo. A onda su ih ponovo zaustavili u Bosilegradu, strpali ih u policijski auto i odveli u stanicu na informativni razgovor. Lišene su slobode protivzakonito i nije im omogućen advokat!

Čega se plaši Vladimir Zaharijev i zašto policija maltretira dve žene, slobodnomisleće građanke ove zemlje?! Zahtevam reakciju ministra policije Bratislava Gašića, maltretiranje Daniele i Miljane mora da prestane odmah i nikad više nijedan građanin ne sme da bude šikaniran jer svoje mišljenje iznosi glasno. Policija ne sme da bude instrument odmazde. Kao žena, građanka, narodna poslanica pružam punu podršku Danieli i Miljani. Preigrao se bosilegradski šerif. Prestanite da se iživljavate nad ljudima! ” navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare