Protesti u naselju Dubočica večeras bez “kontramitinga” komšija iz SNS

LESKOVAC

U leskovačkom naselju “Dubočica” i večeras se okupio veliki broj stanara zgrada koji već dva meseca protestvuju protiv izgradnje novih zgrada u parku izmedju postojećih.

Prema informacijama koje su , kažu, dobili od insajdera iz SNS za večeras je ranije bio planiran i sastanak njihovih komšija, članova SNS, koji su doživljavali kao najavljeni “kontramiting”.

Poruka o tome prosledjena im je, kasžu, od insajdera iz SNS .

“U nedelju 14.07.2019 godine u 18h odrzace se redovan sastanak M.O. Milentije Popovic 2 SNS u prostorijama mesne zajednice. Pozivamo Vas da prisustvujete sastanku. Predsednica M.O. Ivana Dikic”, navodi ese u poruci koja im je prosledjena.

Članovi SNS s enisu pojavili ali je nikima od okupljenih gradjana stigla poruka “Da izađemo i mi pa da se prebrojimo?” .

Naši sagovornici kažu da ne razumeju baš koji su to “mi” a koji “vi” jer svi žive u istom naselju koje će na razne načine biti ugroženo ukoliko se izgrade nove zgrade u parku.

Ističu i da “nisu sigurni” da li izvesna Ivana Dikić, kako se potpisala, može da planira ovakve aktivbnosti bez naloga iz leskovačkog vrha SNS-a.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare