Proslavljena slava Gradske opštine Crveni krst

NIŠ

U prisustvu mnogobrojnih zvanica, prijatelja, poslovnih saradnika Gradska opština Crveni Krst danas je obeležila je svoju slavu – Markovdan.

U prostorijama Gradske opštine Crveni Krst presečen je slavski kolač, a predsednik Miroslav Milutinović predstavio je prioritete I planove za naredni period.

„Apostol Marko nam daje snagu da uvek budemo još bolji, sve u korist naših gradjana. I dalje je prioritet u našoj opštini ulaganje u komunalnu inrastrukturu. Naša opština ima 33.000 stanovnika i 23 sela kojima i te kako treba pomoći. . Drugi problem opštine Crveni krst i menadžmenta je socijala. Imamo na našoj teritoriji 2.500 Roma . Naša sela su siromašna. Oko četiri i po miliona dinara smo izdvojili za socijaluj. Prioritet nam je I omladina. Ako želimo da nam mladi ostanu na selu , onda treba da stvorimo I ambijent. I za omladinu smo izdvojili pet miliona i sedamsto hiljada dinara za podizanje kvaliteta života mladih. Ne postoji ni jedna sportska ni kulturna koju mi , kao gradska opština , ne propratimo “, rekao je Miroslav Milutinović, predsednik GO Crveni Krst.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare