PROPUŠTENO NADOKNADITI U 2016.

LESKOVAC

 

Želim da verujem da je godina na izmaku bila dobra, i da smo dosta toga postigli, rekao je na tradicionalnom novogodišnjem  prijemu za direktore preduzeća, načelnike, odbornike i ostale predstavnike javnog života u gradu zamenik gradonačelnika Dragan Jovanović.

-Naravno, moglo je i više. Trudićemo se da prpoušetno nadokadimo u godini koja nad dolazi. I u ovoj 2015. godini izdvojili smo novac za subvencije u zapošljavanju, podsticaje za poljoprivrednu proizvodnju, nagradili najbolje đake. I u 2016. nastavićemo da vodimo računa o svim korisnicima budžeta, izdvajaćemo za sport, kulturu, podsticaj mladih talenata, ali i one kategorije stanovništva kojima je socijalna pomoć jedini izvor prihoda, rekao je Jovanović i zahvalio se svim koalicionim partnerima na saradnji.

 

Leskovac Jovanovic prijem

-Verujem da smo  pokazali da smo dobar tim, rekao je Jovanović. Otvoreni smo za sve nove ideje, novu energiju u želji da radimo dobro i u interesu svih naših građana.

A najmlađima je zamenik gradonačelnika poželeo „da im dođe Deda mraz, a onima koji ne vole da se igraju sami da pokloni bate i seke“.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare