PRONAŠLI 8,5 KILOGRAMA MARIHUANE

LESKOVAC

Leskovačka Policijska uprava saopštile je danas da je u  policijskoj akciji u vreme vikenda zaplenjeno  8,5 kliograma marihuana I das u uhapšene  dve osobe.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su I.S. (51) iz okoline Lebana i Z.S. (53) iz okoline Leskovca, kojima je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Leskovcu odredio pritvor, navodi policija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u kordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom,  su na području Leskovca i Lebana izvršili pretres osam stambenih i pomoćnih objekta i u njima  pronašli i zaplenili oko 8,5 kilograma marihuane .

Pripadnici  policije su, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak, prilikom pretresa kuće I.S. u okolini Lebana pronašli i oduzeli 7.100 grama marihuane, dok su pretresom pomoćnog objekta i kamiona Z.S. u okolini Leskovca zaplenili 1.311 grama tog opijata.

 

Veštačenje oduzetog droge izvršeno je u Nacionalnom kriminalističkom centru u Nišu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu u proteklih mesec dana u odvojenim akcijama pronašli i tri zasada kanabisa sa preko 1.000 stabljiki ove opojne droge.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare