PROMENE U GRADSKOM VEĆU I PROMENE ODBORNIKA SNS-a

LESKOVAC

Skupštinska većina  je na današnjoj  sednici usvojila  predlog za razrešenje Gorana Stojanovića funkcije člana Gradskog veća, na stalnom radu, kao i predlog da se umesto njega za člana Gradskog veća imenuje dr Marija Stojiljković, doktor medicine, na stalnom radu.

Inače, Goran Stojanović je član Gradskog veća bio oko pola godine.

Utvrđen je prestanak mandata odbirnika Dragoslava Tošića i Kostadina Stojanovića sa izborne liste Pokrenimo Leskovac – Tomislav Nikolić, zbog podnošenja ostavke, i potvrđen je mandat odbornicima Marjanu Milovanoviću i Miodragu Miljkoviću, prvim narednim kandidatima sa ove liste kojima mandat nije bio dodeljen.

Ove promene komentarisao je odbornik Živojin Stefanović, koji je konstatovao da je izborna kampanja u Leskovcu počela.

On je izrazio čuđenje da se dva odbornika menjaju na poslednjoj ili pretposlednjoj sednici Skupštine u ovom sazivu.

Odgovorio je gradonačelnik Goran Cvetanović, i zapitao kome to smeta jak SNS. Prednost SNS-a upravo je u tome što pokazuje da su im svi odbornici, od 1 do 75, isti, i da šansu da sednu u odborničke klupe dobijaju svi. Cvetanović je naglasio da SNS na Tošića i Stojanovića tek računa nakon narednih izbora, jer su to ljudi koji donose glasove i koji uživaju poverenje u sredinama u kojima žive. On je najavio da će na sledećem skupštinskom zasedanju promeniti još četiri – pet odbornika.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare