Promena trenera u “Jedinstvu” iz Bošnjaca

 

LEBANE

U fudbalu nema nepoznanice. Kad ekipe ne ide, zna se ko je glavni krivac.

Ne može se zameniti cela ekipa, ali zato može trener.

To je (ne)pisano pravilo, i zato ne čudi promena trenera u srpskoligašu Jedinstvu iz Bošnjaca i to već na početku drugog dela prvenstvene sezone.

Klupsko rukovodstvo odlučilo , smatrajući da rezultati nisu adekvatni snazi i kvalitetu koji zavređuje postojeći igrački kadar Jedinstva,  odlučilo je da se zahvali treneru Srđanu Kociću, a na užarenu trenersku klupu Jedinstva, već od subote u meču sa Pukovcem sedeće Dejan Stojković ,,Kinez”, nekadašnji prvi strateg leskovačke Dubočice.

” Nismo zadovoljni rezultatima i samom atmosferom u ekipi na početku prolećnog dela prvenstva, i u želji da na vreme predupredimo moguće negativne pojave, odlučili smo se za promenu trenera. Ovim putem iskazujemo zahvalnost dosadašnjem treneru Srđanu Kociću za sve ono što je učinio u toku boravka u našem klubu.
Nadamo se da će promena trenera pozitivno uticati na igrače i da će Dejan Stojković, kao prvi trener doneti konsolidaciju atmosfere i dobrih rezultata. Bez obzira što se nalazimo na tabeli pri samom vrhu, znajući šta donosi drugi deo prvenstva, moramo učiniti sve da se ekipa vrati u jesenjem izdanju i da krenemo u tom smeru, kako ne bi došli u situaciji da brinemo za srpskoligaški status.
U subotu nas čeka veoma težak meč na našem terenu, jer ekipa Pukovca je izuzetno nezgodan rival u kome igraju iskusni igrači, koji posebno znaju da budu opasni kada gostuju, a predvodi ih iskusni fudbalski vuk, trener Dragan Stanković ,,Šimi”, koji dobro poznaje sve naše igrače, a toliko je dugo u fudbalu da praktično poznaje svaku fudbalsku tarabu u Srbiji. Uz sav respekt prema našim sportskim prijateljima, nadamo se da ćemo biti zadovoljni posle meča, i u prijatnoj atmosferi dočekati Uskršnje praznike ” rekao nam je u telefonskom razgovoru ,,alfa i omega” kluba, Dragan Miljković ,,Kempes”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare