PROMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA ZBOG ROŠTILJIJADE

LESKOVAC

 

Zbog održavanja manifestacije „Roštiljijada 2015“, a na osnovu Rešenja o privremenoj izmeni režima saobraćaja, doći će do potpunog zatvaranja saobraćaja na delu ulice bulevar Oslobođenja u centru Leskovca, na državnom putu I „b“ reda broj 39 (nekada magistralni put M-9, na deonici broj 1426 od km 307+800 do km 308+500) sa stacionažama od km 68+900 do km 69+550 i to od raskrsnice ulice bulevar Oslobođenja sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do raskrsnice bulevara Oslobođenja sa ulicom Ivana Milutinovića (kod mosta na reci Veternici) u periodu od 29.08.2015. godine u 16:00 h do 07.09.2015. godine u 16:00 h.

 

Autobuska stajališta zvana „Jugoplastika“ i „Robna kuća“ privremeno se stavljaju van upotrebe za vreme trajanja ove manifestacije, a zameniće ih postojeća stajališta zvana Tri šešira, Pošta i Dom partizana. Javni autobuski prevoz za pravce prema: Lebanu, Bojniku i Vučju će se odvijati na sledećoj relaciji: JP „GAS“ – ulicom 28. Marta – Bulevarom Nikole Pašića – ulicom I Južnomoravske brigade.

 

Javni autobuski prevoz za pravce prema Pečenjevcu, a imajući u vidu da se mora koristiti autobusko stajalište zvano „Suva reka“, odvijaće se na sledećoj relaciji: JP „GAS“ – ulicom Kralja Petra i – Mlinskom ulicom – ulicom Pana Đukića – ulicom Dr Jovana Kašikovića – Svetoilijskom ulicom – ulicom i Južnomoravske brigade.

 

Saobraćaj će se u ovom periodu odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i po regulisanim Zaobilaznim i alternativnim pravcima.

           

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare