Produžen rok za uključivanje poslodavaca u dualni model obrazovanja

LESKOVAC-VRANJE

Zbog velikog interesovanja, rok za prijavu za uključivanje poslodavaca u dualno obrazovanje produžen je do 15. decembra 2022. godine.

Od sledeće, školske 2023/2024. godine, u ponudi za realizaciju po dualnom modelu će se naći ukupno 72 obrazovni profil iz različitih područja rada, među kojima je 8 novih: elektrotehničar energetike, tehničar drumskog saobraćaja, tehničar dizajna grafike, nautički tehničar-rečni smer, tehničar grejanja i klimatizacije, cvećar-vrtlar, tehničar hortikulture i tapetar-dekorater.
Podsećamo da je za prijavu potrebno da:

  1. Kreirate profil Vaše kompanije na veb portalu (http://portal.dualnoobrazovanje.rs/), ukoliko to već niste učninili (https://www.youtube.com/watch?v=7dvmvsUfgiA ovde je dostupan tutorijal gde možete videti kako se kreira profil kompanije);
  2. Podnesete Zahtev za akreditaciju za svaki obrazovni profil za koji ste zainteresovani;
  3. Podnesete Izjavu o spremnosti za školsku 2023. godinu za svaki obrazovni profil za koji ste zainteresovani u kojoj navodite broj učenika koji želite da primite, grad/opštinu na kojoj će se obavljati učenje kroz rad, a opciono možete navesti i predlog škole sa kojom želite da uspostavite saradnju.
    Dokumentaciju za akreditaciju možete dostaviti naknadno, a najkasnije do 30. decembra 2022. godine, elektronskim putem na imejl snezana.radivojevic@pks.rs ili na adresu Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, ul. Stojana Ljubića br.12, Leskovac.
    Kontakt PKS-RPK Leskovac: Snežana Radivojević, 016 3150063, snezana.radivojevic@pks.rs.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare