Privrednici iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga na sajmu u Kavali

KAVALA

Četrdeset firmi iz Srbije učestvuje na Medjunarodnom sajmu KAVALA EXPO 2018 koji je počeo u petak a završava se 10.oktobra.

Ove firme svoje ponude izlažu na štandu Privredne komore Srbije (PKS) a sajam u ovom grčkom gradu se održava po deseti put.

Na sajmu učestvuje više od 160 izlagača  iz Grčke, Bugarske, Turske, Kipra,Rumunije i Srbije.

Oni su , izlažući na štandu PKS, predstavilo svoje proizvode a , kako su nam preneli, u razgovorima sa zainteresovanim poslovnim partnerima zaključeni su i prvi  predugovori o poslovnoj saradnji srpskih i grčkih privrednika.

Štand PKS posetili su i predsednik Privredne komore Kavale Markos Dempas, gradonačelnica Kavale, ministarke Makedonije i Trakije, zamenik ministra investiranja kao i ex premijer Grčke i veliki prijatelj srpskog naroda i Srbije Antonis Samaras koji su na srpskom štandu sa direktorom Regionalne privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug Goranom Jovićem dogovorili da na narednom sajmu 2019. godine  komora bude počasni učesnik sajma .

Učešće na sajmu i Kompanije Simpo najavio je generalni direktor Sladjan Disić , koji je i predsednik Parlamenta privrednika.

 

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o