Privode se kraju radovi na parternom uređenju Hirurškog bloka

VRANJE

Asfaltiranje saobraćajnica, postavljanje javne rasvete i izgradnja portirnice sa rampom, koji se rade u okviru parternog uređenja Hirurškog bloka u Vranju uzaze u završnicu.

,,Grad Vranje u ove radove uložio je 14.830.000 dinara, a celokupna izdvajanja lokalne samouprave za realizaciju ove kapitalne investicije su oko 300.000 evra. Ispunili smo obaveze, ne samo prema našim partnerima Programu EU PROGRES i Ministarstvu zdravlja, već i prema pacijentima sa područja Pčinjskog i Kosovsko pomoravskog okruga. Završetkom Hirurškog bloka stvorili smo daleko bolje uslove za rad zdravstvenih radnika. Jednom rečju, kvalitet pružanja zdravstvene zaštite ubuduće će biti na znatno višem nivou, zbog čega sam izuzetno zadovoljan“, istakao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

On je rekao da je lokalna samouprava u realizaciji ove kapitalne investicije pokazala visok stepen odgovornost jer su u protekle dve godine preduzete intenzivne aktivnosti kako bi ovaj objekat bio završen.

U partnerstvu sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima biće urađena i rekonstrukciju paviljonskog dela stare Bolnice. Uz podršku Programa Evropski PROGRES urađena je tehnička dokumentacija, zaključio je gradonačelnik.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare