Prijem za zaposlene u RTV Vranje povodom značajnih jubileja ove medijske kuće

VRANJE


Povodom značajnih jubileja – 40 godina Radio Vranja i 25 godina Televizije Vranje, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović priredili su prijem za zaposlene u Radio telviziji Vranje. Prisustvovao je i deo ljudi koji su prvi radili u Radio Vranju, kao i državni sekretar Aleksandar Gajović i Snežana Pečančić iz Ministarstva kulture i informisanja.

„Program Radio Vranja, prvog radija u Pčinjskom okrugu, startovao je 7. septembra 1980. godine. Početak rada, sa nestrpljenjem i radošću dočekali su mnogi građani. Sledeći savremene tokove u informisanju, petnaest godina kasnije, u novembru 1995. godine, usledio je još jedan poduhvat vredan pažnje. Počela je sa radom Televizija Vranje. Predanim radom, vrlo brzo su i Radio i Televizija Vranje prepoznati kao ozbiljni takmaci svim drugim radio i televizijskim stanicama u Srbiji, što dokazuju brojne nagrade. Verujem da sadašnji menadžement već kuje nove planove, koji će podići standarde u informisanju”, rekao je gradonačelnik Milenković.

Državni sekretar Gajović čestitao je jubilej i istakao zadovoljstvo što se iz budžeta grada izdvajaju značajna sredstva za medije.

„Nadam se da će kroz projektno finanansiranje, ovaj trend biti nastavljen i u narednom periodu, jer je veoma važno pravovremeno i objektivno informisanje. Radio Televizija Vranje je medij koji to godinama uspešno radi”, rekao je Gajović.

Zoran Veličković, direktor RTV Vranje, zahvalio se gradonačelniku i gradskom rukovodstvu na velikoj pomoći i podršci.

„Zahvaljujući vama, ova medijska kuća uspela je da napreduje i prati savremene trendove informisanja. Prebrodili smo sve krize i izazove i nastavili sa uspešnim informisanjem ovog dela Srbije”, dodao je Veličković.

Gradonačelnik je uručio zahvalnice delu novinara koji su radili od samog osnivanja ovog medija.

Radio Vranje je startovao 1. septembra 1980.godine, da bi na dan oslobođenja grada, 7. septembra počeo i zvanično da radi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare