Prijem za učesnike projekta „Smart učionica – Mladi su budućnost“

VRANJE

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sa saradnicima organizovao je prijem za učesnike projekta „Smart učionica – Mladi su budućnost“.

Posredstvom vranjske Kancelarije za mlade projekat je realizovan za 21 polaznika u proteklih šest meseci.

„Od stotinak prijavljenih, izdvojili ste se svojim angažovanjem i pre svega željom da stičete i usvajate nova znanja iz informacionih tehnologija. Uspešno ste završili obuku, a stečeno znanje je samo nadogradnja, koja će vam biti od velike koristi za dalje napredovanje. Grad Vranje je podržao ovaj projekat, a sa takvom praksom nastavićemo i u narednom periodu. Cilj nam je da se mladi ljudi u našem gradu edukuju i stiču nova znanja u svim oblastima. Zbog toga će gradsko rukovodstvo uvek dati podršku i prioritet svim projektima koji su usmereni na nadogradnju znanja i veština u svim oblastima“, rekao je gradonačelnik.

Čestitke je uputila i zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

„Izuzetno mi je drago što je ovaj projekat uspešno realizovan i što ste usvojili nova znanja koja će vam biti od koristi. Vi ste budućnost ovog grada i nadam se da ćete stečena znanja usmeriti u razvoj Vranja. Lokalna samouprava uvek će dati podršku ovakvim i sličnim projektima“, istakla je Jović.

Zbog realizovanih aktivnosti zadovojstvo je izrazio i Milan Todorović edukator na projektu.

„Zahvaljujem se svima vama koji ste uložili svoje vreme, znanje i mladačaku energiju tokom proteklog perioda i nadam se da ćete u budućnosti nastaviti da napredujete. Nastavljamo sa saradnjom u pravcu dalje nadogradnje i sticanja novih znanja”, dodao je Todorović.

Luka Trajković koordinator Kancelarije za mlade Vranje zahvalio se gradu na podršci i nagovestio da će i ove godine biti realizovan projekat „Smart učionica – Mladi su budućnost“.

„U prethodnim mesecima mnogo je rada i truda uloženo na sprovođenju aktivnosti na realizaciji projekta. Polaznici su bili u prilici da steknu nova znanja iz oblasti programiranja, pre svega programskih jezika Swift i Java Script”, kazao je Trajković.

Učesnicima projekta, gradonačelnik podelio je sertifikate i prigodne poklone.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare