Prijem za “Riblju čorbu” i “van Gog”

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović priredio je prijem za članove grupa „Riblja čorba“ i „Van Gog“ povodom njihovog nastupa na Roštilijadi. Tom prilikom on je rekao da ima tu privilegiju da kao domaćin ugosti dva najistaknutija benda sa ovih prostora.

„Njihovo prisustvo je siguran pokazatelj o značaju mesta Roštiljijade u turističkoj ponudi Balkana. Siguran sam da će publika dugo pamtiti vaše večerašnje nastupe, ali i da ćete vi uživati u bogatoj ponudi naših gastronomskih specijalitetima, gostoprimstvu, brojnim prirodnim lepotama i spomenicima kulture našeg grada, te poneti uspopmene koje će vas stimulisati da se ponovo vraćate u naš grad.

Miša Aleksić, basista „Riblje čorbe“, je rekao da je svaki koncert u Leskovcu fantastičan.

„Publika je vatrena, zna sve pesme, pevaju ih svo vreme… Nama novi album „Da tebe nije“ izlazi u septembru, tako da imamo zadovoljstvo da publici predstavimo i neke nove pesme.“

Đule, pevač i lider „Van Goga“ kaže da su imali više puta prilike da sviraju u Leskovcu, ali i da je zapamtio sve što je rekao Miša i da će to ponoviti.

„Publika je vrlo tempreamentna i vatrena, žene su seksi, muškarci su… Vi ste, bez šale, ozbiljni domaćini. Inače, Roštiljijada je manifestacija koja mladim ljudima ne znači nešto puno u Beogradu, ali se to sve više menja. Sve više se okupljaju i dolaze na ovaj sajam zadovoljstva. Verujte da koliko je nama prijatno, toliko je i tim mladim ljudima prijatno da budu ovde.“

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare