Prijem za pripadnike Policijske uprave

VRANJE

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković organizovali su prijem za delegaciju Policijske uprave.

Povod je obeležavanje Dana i slave Ministarstva unutrašnjih poslova i  Dan policije.

Na prijemu su nagrađenim pripadnicama Policijske uprave Vranje podeljene plakete i prigodni pokloni.

Nagrade su dobili Branislav Ristić, radnik kriminalističke policije pri Odseku za suzbijanje privrednog kriminala, Vitomir Nasković, policijski službenik Saobraćajne policije, Danijela Tomić, referent na upravnim poslovima vozačke dozvole, Odsek upravnih poslova i Borče Dinić, radnik računovodstva pri Odseku za logistiku.

Čestitajući im Dan policije, gradonačelnik je ukazao na značaj saradnje sa Policijskom upravom.

,,Lokalna zajednica i Policijska uprava tesno sarađuju i realizuju veliki broj zajedničkih projekata, a na dobrobit svih naših sugrađana. Kao član Vladine komisije za izgradnju državnih stanova, obaveštavam vas da je određena lokacija za izgradnju stanova za pripadnike službe bezbednosti i da je početak radova planiran za kraj avgusta. To će umnogome doprineti podizanju standarda i kvaliteta života pripadnika policije i svih službi bezbednosti“, rekao je gradonačelnik.

Igor Živković, načelnik Policijske uprave u Vranju je istakao važnost podrške koju lokalna samouprava pruža policiji.

,,Ovaj vid nagrađivanja od strane grada je postao tradicija, a obaveza i dužnost nagrađenih je da u svom budućem radu opravdaju poverenje koje im je ukazano. Nadam se da će ove nagrade biti podsticaj za predaniji rad svih pripadnika Policijske uprave i stimulans da radimo što bolje i lokalnoj zajednici pružimo svu podršku, jer bez bezbedne i sigurne zajednice, nije moguć ni ekonomski ni privredni napredak“, rekao je Živković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare