Prijem za pobednicu na Mediteranskim igrama Ninu Stanisavljević

LESKOVAC

U Svečanoj sali Grada Leskovca gradonačelnik Goran Cvetanović priredio je prijem za Ninu Stanisavljević i njenog trenera Dušana Veličkovića. Na nedavno održanim Mediteranskim igrama u alžirskom Oranu Stanisavljevićeva je osvojila zlatnu medalju u disciplini 50 metara leđno. To je njena prva medalja u seniorskoj konkurenciji, a Grad Leskovac je u okviru čestitke za ovaj rezultat postavio na gradskim bilbordima njenu fotografiju i natpis „Bravo, Nina!“

Čestitka je stigla i od Leskovačkog saveza sportova u obliku vaučera za nabavku sportske opreme u iznosu od 28.590 dinara, što je u znaku vremena ostvarenog u Alžiru – 28,59 sekundi.

„Pre tri godine, kada je Nina oborila rekord Nađe Higl star 10 godina govorili smo da poseduje ogroman potencijal, sportski duh i talenat“ rekao je gradonačelnik.

„Danas više nema sumnje da je Nina jedna od najuspešnijih sportistkinja grada Leskovca ikada, a trenutno je najbolja plivačica u Srbiji. Zbog mladih sportista i dece koja se na njih ugledaju nastojimo da uslove za bavljenje sportom učinimo što boljim.“

Nina Stanisavljević, zahvaljujući na prijemu, istakla da je veoma zadovoljna zlatnom medaljom, osvojenom u prvoj seniorskoj sezoni.

„Nadam se da ću ih još osvajati zato što se zaista trudim da grad predstavim u najboljem mogućem svetlu. Ove godine očekuje me u avgustu Evropsko prvenstvo u Rimu i nadam se što boljim rezultatima.”

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare