Prijem za najbolje studente

VRANJE

Za najbolje studente u 2020. godini sa teritorije grada Vranja zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Bojan Kostić priredili su prijem.

U ime gradskog rukovodstva, najboljim studentima uspeh u daljem školovanju poželela je zamenica gradonačelnika koja je izrazila nadu da će se nakon završetka fakulteta vratiti u rodni grad i stečeno znanje ovde primeniti.

Ona je rekla da je zbog poštovanja propisanih mera prijem organizovali samo za studente sa najvišim prosekom, pa ih je zato u manjem broju..

„Sa nagrađivanjem najuspešnijih studenata, lokalna samouprava počela je 2017. godine sa ciljem ukazivanja posebne podrške mladim uspešnim ljudima“, podsetila je Jović.

Gradski većnik Kostić je istakao da gradsko rukovodstvo značajna sredstva ulaže u obrazovanje, jer je ova oblast jedna od najvažnijih za razvoj i unapređenje društvene zajednice.

„Ovo je četvrta godina zaredom, kako se na ovaj način pruža podrška najboljim studentima i ova praksa će biti nastavljena i u narednom periodu. Na vama je da svoje znanje iskoristite na najbolji mogući način, da nađete svoje mesto u društvu i doprinesete razvoju društvene zajednice”, rekao je Kostić.

Gradskom rukovodstvu se na podršci u ime nagrađenih studenata zahvalila Anđela Protić, student Pedagoškog fakulteta u Vranju.Lokalna samouprava nagradila je 65 studenata sa po 20.000 dinara. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare