Prijem za “Amadeus bend”

LESKOVAC

Pred nastup na Roštiljijadi prijem za „Amadeus bend“ upriličio je gradonačelnik Goran Cvetanović i tom prilikom najavio da će lično predložiti da se bubnjaru benda Bojanu Zlatanoviću Tokanu posthumno dodeli Oktrobarska nagrada grada Leskovca.

„“Amadeus“ i Leskovac su prošle godine izgubili mnogo, kada je zbog posledica izazvane korona virusom umro bubnjar grupe Bojan Zlatanović Tokan. Leskovac je grad svih svojih stanovnika i naš cilj je da mnogi Leskovčani koji su dali doprinos afirmaciji našeg grada ostanu zapisani u gradu na Veternici. Jedan od takvih je upravo Tokan, koji je svojim talentom ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Leskovca, Srbije i regiona, i zauvek utkao divne uspomene kojima je oplemenio duše svih poštovaoca naše grupe. „Amadeus bendu“ veliko hvala što su ambasadori našeg grada, što predstavljaju Leskovac i Srbiju u najboljem svetlu, koji nisu samo dobri muzičari, nego i veliki ljudi i humanisti.“

Aleksandar Stanimirović, klavijaturista, rekao je da koncert posvećuju svom nedavno preminulom bubnjaru i čestitao organizatorima koji su uspeli da, uprkos svemu, organizuju Roštiljijadu.

„Nama je ovo najveći događaj u Srbiji, nije to ni Bir fest niti bilo koji drugi festival. Presrećni smo što možemo da budemo deo Roštiljijade. Ujedino bih poručio svima koji pišu negativne komentare po društvenim mrežama o Roštiljijadi da nema potrebe da to rade. Leskovac je naš grad, mi ga volimo, potrebno je da širimo ljubav prema svom gradu i jedni prema drugima.“

Inače, bend je nastupio bez standardnog pevača Bojana Tasića Džaje, koji je morao da bude u karantinu zbog korone. Njegovo zdravstveno stanje je dobro, nema problema, ali mora da „miruje“ 14 dana.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare