Prijem povodom Dana policije

VRANJE

Za predstavnike Policijske uprave Vranje gradonačelnik, dr Slobodan Milenković priredio je prijem povodom Dana policije, Dana ministarstva i slave ministarstva.

,,Grad Vranje sa Policijskom upravom ima izuzetnu saradnju i to u svim oblastima. Pripadnike Policijske uprave odlikuje visok stepen profesionalizma, kao i ljubav prema državi i gradu. U narednom periodu još više ćemo unaprediti saradnju, i na planu bezbednosti, lične i imovinske sigurnosti građana“, rekao je gradonačelnik.

Načelnik Policijske uprave u Vranju, Igor Živković je istakao da su Grad i PU kooperativni pratneri i da se nalaze na istom zadatku, da budu u službi građana.

Na prijemu, gradonačelnik dr Milenković zaslužnim pojedincima uručio je knjige ,,Srbija, gradovi, opštine i naselja“. Dobitnici su radnik kriminalističke policije, Ljubomir Trajanović, policijski službenik Policijske ispostave u Vranju, Dejan S. Antić, radnik saobraćajne policije, Zoran Ristić i rukovodilac Grupe za ljudske resurse, Dušica Stošić.

U ime nagrađenih zahvalio se Ljubomir Trajanović, koji je rekao da je ovo podstrek za još veće angažovanje i postizanje boljih rezultata.

Za utorak predviđena je i svečana akademija koja će biti održana u Sali Doma vojske.

Obeležavanje Dana policije u Vranju je počelo u ponedeljak, polaganjem venaca i cveća na spomenik, ispred Doma kulture, koji je podignut u znak sećanja na sve stradale pripadnike policije, vojske i civile i spomen ploču poginulim pripadnicima policije koja se nalazi u holu zgrade PU.

U sredu novoprimljeni pripadnici Policijske uprave položiće zakletvu, a biće organizovan i otvoreni dan za učenike osnovnih škola, na kome će biti izložena oprema, naoružanje i vozila policije. Đaci će biti u prilici da vide i službene pse.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare