Prijave za nagradu „11. januar“ do 15.decembra

NIŠ

U Skupštini Grada Niša održana je sednica Кomisije za nagrade Grada Niša, na kojoj je usvojen tekst Javnog poziva za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja Grada Niša Nagrade „11. JANUAR“ i Plan aktivnosti u vezi sa donošenjem odluke o Nagradi.

       Javni poziv je otvoren i predlozi se mogu dostaviti  od 1. decembra 2022.godine do 15. decembra 2022. godine, na adresu: Skupština Grada Niša, sa naznakom ”Za Komisiju za nagrade Grada Niša”, ulica Nikole Pašića broj 24, ili u elektronskoj formi na: komisije.sg@gu.ni.rs. Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se razmatrati.

       Nagrada ”11. JANUAR” je najviše priznanje Grada Niša koje se dodeljuje za izuzetna dostignuća koja afirmišu Grad u privrednim, društvenim i drugim oblastima.

       Nagrada se sastoji od diplome, statuete ”Oslobodiocima Grada Niša” i novčanog iznosa i može se dodeliti pojedincu ili pravnom licu iz Niša, pojedinačno ili zajednički, bez obzira na vreme i oblast dostignuća.

      Predlog za dodelu Nagrade ”11. JANUAR” može podneti svaki građanin ili pravno lice. Predlog se podnosi u pisanoj formi, sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže za Nagradu. Uz predlog se prilaže i dokumentacija, radna biografija kandidata, dva primerka publikovanog dela, kataloga, CD ili DVD, planovi, projekti ili odgovarajuća dokumentacija ako po prirodi stvari delo nije moguće dostaviti, kritike, stručna mišljenja i sl. Priložena dokumentacija se nakon odlučivanja ne vraća predlagaču.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare