Prezentacija programa Naučno-tehnološkog parka Niš i kompanije Serbia Zijin Mining iz Bora na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu,

LESKOVAC

Predstavnici Naučno-tehnološkog parka Niš će 12. decembra gostovati na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu i počev od 12 časova predstaviti svoje programe i projekte podrške poslovanju.

Istog dana sa početkom od 13 časova Serbia Zijin Mining će takođe na Tehnoloskom fakultetu u Leskovcu, kroz ovogodišnji program Kampus regrutacije koji nosi slogan “Budi i ti deo našeg tima”, predstavi dosadašnje aktivnosti, razvojne ciljeve i mogućnosti za ostvarenje profesionalnih planova. Osim master studenata i diplomaca prezentaciji mogu prisustvovati i drugi zainteresovani za posao u Serbia Zijin Mining.

Kompanija Serbia Zijin Mining d.o.o.  Bor pripadnica je grupacije Zijin Mining Group Co., LTD, koja se na teritoriji grada Bora bavi rudarskom delatnošću. Serbia Zijin Mining trenutno broji više od 1200 zaposlenih. Međutim, s obzirom da se neprestano razvija u potrazi smo za novim kvalifikovanim kadrovima, navodi se u saopštenju.

Vođena idejom da su mladi stručnjaci nova snaga i pokretači daljeg razvoja, kompanija Serbia Zijin Mining, u saradnji sa državnim visokoškolskim ustanovama nastavlja i ove godine realizaciju Kampus programa regrutacije kojim pruža priliku master studentima i diplomcima da se zaposle i stručno osposobe u kompaniji.(kraj) TF/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare