Presvučen deo puta od Velike Kopašnice do Slatine

LESKOVAC

Udarne rupe i pohaban asfalt na opštinskom putu od Velike Kopašnice do Slatine, zamenila je nova košuljica, uz uredjene bankine i odvodne jarkove. Dužina rekonstruisane deonice je 6oo metara, što je tek četvrtina planiranog posla.

Duplo brže, nego što su najavili, putari su završili rehabilitaciju 6oo metara opštinskog puta 34 od Velike Kopašnice do Slatine:

“Radovi su izvedeni na osnovu pojačanog održavanja, a posao je bio poveren leskovačkom W-Kargoles-u. Sve je uskladjeno sa Zakonom o putevima i naš cilj je da se dalje strogo držimo procedure, a novi akt donosi i izvesne izmene. Ubuduće će se to zvati rehabilitacija kolovoza ili urgentno održavanje. U okviru ugovora je predvidjena rekonstrukcija 2.330 metara kolovoza, ali smo sada završili 58o metara. Nastavićemo naredne godine, sa ciljem da sredstva opredeljena za puteve trošimo na sanaciju najoštećenijih putnih pravaca” , ističe vd direktor JP ”Urbanizam i izgradnja”, Novica Nikolić.

Izvedeni radovi vredni su 4,3 miliona dinara, a uprkos komotnim rokovima, izvodjač ih je završio za rekordno kratko vreme:

“Ja bih da pohvalim zaposlene u JP ”Urbanizam i izgradnja” koji vrlo vredno i odgovorno rade svoj posao. Da lokalna samouprava ne zanemaruje nijedan deo gradske teritorije, potvrdjuje sanacija ovog, ali i nekoliko puteva u vučjanskom kraju. U narednom periodu očekuje nas završetak radova u Zelenoj zoni i sredjivanje trotoara u Deligradskoj ulici” , najavio je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Na opštinskom putu od Velike Kopašnice do Slatine, rekonstruisan je kolovoz, pošljunčane bankine, uredjeni odvodni jarkovi i postavljeni cevasti propusti za protok atmosferskih voda.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare