Prekršajni sud u Vranju kaznio 30 osoba

VRANJE

Za vreme trajanja najdužag policijskog časa u zemlji, Prekršajni sud u Vranju je postupao po zahtevima za pokretanje prekršajnog postupka koje je podnela Policijska uprava u tom gradu u 30 predmeta.

Od petka, 17. aprila od 17 sati do, utorka, 21. aprila do 5 sati, Prekršajni sud u Vranju za kršenje policijskog časa kretanje na javnom mestu izvan domaćinstva, kuće ili stana lica sa navršenih 70 godina života u naseljenom mestu do 5.000 stanovnika postupao je u jednom  predmetu i izrekao novčanu kaznu od 30.000 dinara. Kažnjeno lice je  sa područja opštine Bosilegrad.

Za kršenje policijskog časa, kretanje na javnom mestu izvan domaćinstva, kuće ili stana lica sa navršenih 65 godina života u naseljenom mestu preko 5.000 stanovnika postupano je u dva predmeta i izrečene su novčane kazne od po 50.000 dinara, a lica su sa teritorije grada Vranja i opštine Surdulica.

Za kršenje policijskog časa u trajanju od 84 sata i kretanje u tom periodu na javnom mestu van objekta za stanovanje, stana ili kuće postupano je u 27 predmeta u kojima je isto toliko lica novčano kažnjeno sa po 50.000 dinara, dva lica sa po 70.000 dinara i jedno sa 30.000 dinara. Prekršaji su učinjeni na teritoriji grada Vranja i opština Bujanovac, Bosilegrad, Surdulica i Vladičin Han.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare