Prekidi u vodosnabdevanju u Nišu: Šta piše u obrazloženju nadležnih?

Služba za odnose sa javnošću Javnog komunalnog preduzeća “Naissus” iz Niša, medijima je prosledila saopštenje povodom kvarova i radova na vodovodnoj mreži u Nišu.

Saopštenje objavljujemo u celosti, bez izmena gramatičkih i materijalnih grešaka koje su prisutne.

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VASE ČARAPIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Vase Čarapića, kod broja 36 gde je potreban ručni iskop i drugi iskop u II prilazu, kod broja 60. Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vase Čarapića.

POPRAVKA VODOVODNE MREŽE U VIKEND NASELjU KITICE

Voda na površini, potreban je iskop pored sela Supovac, u vikend naselju Kitice (ispod antene, kod pečurke). Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, na prostoru vikend naselja Kitice.

INTERVENCIJE U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Gavrila Principa (u sokaku), i u Calkovoj ulici br. 3, kod mesne kancelarije. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKA KVARA U ULICI VOJVODE GOJKA

Prso prvi ventil, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Vojvode Gojka, kod broja 6a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u ulici Vojvode Gojka.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ZVEČANSKOJ ULICI

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u Zvečanskoj ulici, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Zvečanskoj ulici.

(kraj) SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare