Dve zlatne medalje za vlasotinačke boksere

VLASOTINCE
U nedelju 17.marta u SRC ,,Dubočica” u Leskovcu pred stotinak ljubitelja plemenite veštine, održano je 7. kolo lige bokserskog saveza jugoistočne Srbije i Šumadije. Učestvovala su 22 kluba, a u magičnom četvoruglu u ringu održano je ukupno 36 borbi.
Bokseri BK ,,Arena” iz Vlasotinca osvojili su dve zlatne medalje i pehar za najboljeg juniora ovog turnira. Zlatnom medaljom su se okitili Ognjen Bidžić, koji je na poene pobedio Mladena Stojanovića, člana BK ,,Manča” i Milan Stanojević, koji je takođe na poene bio bio pobednik u dvomeču sa Dragišom Jakovljevićem, članom BK ,,Vitez”iz Niša. Po završetku turnira takmičarska komisija za najboljeg boksera u konkurenciji juniora proglasila je Ognjena Bidžića iz redova BK ,,Arena” iz Vlasotica.

  • Zadovoljan sam rezultatima koje smo ostvarili u Leskovcu i nastupom naših boksera. Osvojene medalje predstavljaju podstrek našim bokserima da u vremenu koje je pred nama rade još više, jer u boksu opstaju samo najhrabriji i najuporniji. Već naredne nedelje očekuje nas pojedinačno prvenstvo Srbije za mlađe uzrasne kategorije, koje će se održati od 27. do 31. marta u Prokuplju – informisao nas je Milan Jović, trener BK ,,Arena” iz Vlasotinca. (kraj) VS/LJS
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare