Predstojeći  vikend u Vranju u znaku tri sajamske manifestacije 

VRANJE

Vranje će za vikend biti domaćin tri sajamske manifestacije koje će u okviru jedne biti održane na prostoru Sportsko – rekreativnog centra. 

Na programu su Peti pčelarski sajam jugoistočnog Balkana, Treći međunarodni sajam začinskog, ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda i Prvi sajam ženskog inovacionog preduzetništva. 

Učestvovaće izlagači iz Severne Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Srbije.  

Najavljeno je prisustvo Velimira Stanojevića, državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Rodoljuba Živadinovića, predsednika SPOS-a i Nebojše Stanojevića, predsednika Udruženja za lekovito bilje „dr Jovan Tucaković“.  

Kako je predviđeno sajam će u 10 sati i 30 minut otvoriti gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković. 

Osim što će biti izložbeno – prodajni, Sajam će imati i edukativni karakter, s obzirom da će biti održano nekoliko predavanja i tribina.  

Sajamsku manifestaciju organizuje Savez pčelarskih organizacija Srbije, uz podršku Vlade Republike Srbije i Grada domaćina, a u saradnji sa Društvom pčelara ,,Matica“ iz Vranja, Udruženjem za lekovito bilje „dr Jovan Tucaković“ iz Sokobanje, Biljnom apotekom dr Nikolić i Regionalnom razvojnom agencijom Pčinjskog okruga.  

Oba dana, dakle 18. i 19. septembra, ulaz za posetioce je besplatan 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare