Predstavljeni rezultati borbe protiv sive ekonomije

VRANJE-BEOGRAD

Na svečanosti u Skupštini grada Beograda uručena su priznanja i nagradni čekovi Vranju i drugim najaktivnijim lokalnim zajednicama koje su učestvovale u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

Plakete zahvalnosti uručene su predstavnicima kompanija koje podržavaju godinu borbe protiv sive ekonomije i nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“.

U ime grada Vranja, svečanosti je prisustvovala gradska većnica Danijela Milosavljević, kojoj je uručen ček od 23.000 evra.

Građani Vranja su se glasanjem već izjasnili da taj novac bude upotrebljen za obnovu sanitarnih čvorova u OŠ „J.J. Zmaj“ u Vranju.

Vlada Republike Srbije i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj na svečanosti su predstavili i rezultate Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, ostvarene u prvih šest meseci.

O polugodišnjim rezultatima koji su zabeleženi u godini borbe protiv sive ekonomije, govorili su predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije za suzbijanje sive ekonomije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.

Na skupu su govorile i Jelena Ristić, u ime Saveza za fer konkurenciju, kao i izvršna direktorka NALED Violeta Jovanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare