Predstava „U svetu bajki“ za naše najmlađe

VLASOTINCE


Na sceni vlasotinačkog Kulturnog centra danas je odigrana predstava „U svetu bajki“, kojoj su prisustvovali mališani PU „Milka Dimanić“. Sala bioskopa bila je ispunjena dečjim smehom, grajom, radošću, srećom, širila se pozitivna energija na sve strane. Mnogi likovi iz sveta bajki izgubili su se i završili u “stvarnom životu“ kod male Nevene koja se našla u bajkovitom svetu.

  • U predstavi se pojavljuju čarobnjak Merlin, princ Filip iz Uspavane lepotice, Snežanina zla maćeha, Žabac, Mačak u čizmama i vila Dobrila. Predstava je veoma edukativna, interaktivna, sve vreme smo u komunikaciji sa decom, i zajedno uspevamo da zlu maćehu na kraju pretvorimo u vilu Dobrilu. Zabavna je, ima mnogo originalnih songova i dobru koreografiju. Poruka koju deci šaljemo kroz predstavu je da na kraju uvek pobedi dobrota, prijateljstvo i ljubav – rekla je Katarina Živković, koja se mališanima predstavila kao devojčica Nevena.
    Predstava „U svet bajki“ rađena je po tekstu Ljiljane Stojanović, režiju potpisuje Nikola Marković, koji je ujedno i jedan od glumaca. Pored Katarine i Nikole u predstavi igra i Jelena Kovač.
    „U svet bajki“ dar je Kulturnog centra i opštine Vlasotince našim najmlađim sugrađanima. Ova pozorišna predstava igrana je do sada više od 500 puta širom Srbije i regiona. (kraj) VS/SM
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare