Predsednik NUNS-a o napadu na redakciju Krika – Informacije o vezama KRIK-a i Belivuka besmislene konstrukcije i neistine

BEOGRAD

Mediji pod kontrolom vlasti pokrenuli su zaumnu i veoma opasnu akciju povezivanja nezavisnih i profesionalnih novinara sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, ne bi li sa državnih funkcionera skinuli odgovornost za nastanak, jačanje i zlodela ove i drugih kriminalnih grupa koje su se poslednjih godina namnožile u Srbiji.

Informacije Televizije Pink i režimskih tabloida o vezama istraživačkog portala KRIK i Belivuka su besmislene konstrukcije i u te neistine ne može da poveruje niko ko iole prati javnu scenu i rad redakcije KRIK-a. Ali, veliki je problem što su velikom broju građana dostupni samo mediji koji plasiraju i šire te gnusne laži i zato je bezbednost naših hrabrih koleginica i kolega koji godinama unazad pišu o korupciji i kriminalu sada opasno ugrožena.

Očekujem da se državna tužiteljka Zagorka Dolovac i postupajući tužilac u predmetu Mladen Nenadić pod hitno oglase i skinu nacrtanu metu sa novinarki i novinara KRIK-a, ali i upozore državne funkcionere i njima poslušne medije da ne remete i dezavuišu istragu o zločinima i krivičnim delima organizovanih kriminalnih grupa.

Izvor : AOM

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Uplaseni nastavnici
Uplaseni nastavnici
3 godine pre

Ljiljo imamo i mi ovde nase probleme pozovite Suncicu u Trajka dampitate sta je dobila od Vulkana da naredjuje da menjamo knjige mi nastavnici nismo dobili nista ali gospodja dorektorka izgleda jeste! Zapofenote ti temu bahatih direktora vec jednom!