Predsednik NUNS-a: JUGpress je danas jedno od ostrva slobode na medijskoj mapi Srbij

BEOGRAD-LESKOVAC

Predsednik NUNS-a Željko Bodrožić uputio je danas čestitku Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress povodom petnaest godina postojanja i rada.

Poštovane koleginice i kolege iz redakcije JUGpressa,

U ime NUNS-a i svoje lično ime čestitam 15. rođendan i želim vam još dugo godina uspešnog rada na pravovremenom i objektivnom informisanju u interesu javnosti.

Godine kontinuiranog rada JUGpressa govore o istrajnoj i beskompromisnoj borbi za slobodnu reč i svedoče o dragocenosti postojanja nezavisnih lokalnih i regionalnih medija za građane.

Uprkos preprekama i nedaćama sa kojima ste se suočavali u prethodnih deceniju i po, ostali ste privrženi časnom i profesionalnom novinarstvu i neumorno izveštavali i istraživali kako bi građanima pružili prave informacije.

Nažalost, danas ste jedno od ostrva slobode na medijskoj mapi Srbije, ali ste i svetionik koji održava veru da će uskoro svetlost rasterati medijski mrak.

Verujemo da ćete izdržati i pobediti i najnovije pritiske i napade, a u toj borbi imaćete svu podršku i pomoć NUNS-a.

Želimo vam mnogo uspeha i sreće u daljem radu.

U ime Izvršnog odbora i Sekretarijata NUNS-a

Predsednik NUNS-a

Željko Bodrožić          

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Komšijin komšija
Komšijin komšija
2 godine pre

Redakcija je sigurno zadovoljna pohvalama NUNSa, al mogli su i da izlobiraju neku paru pa da usmere na Jugpress da bi i dalje opstajao, jer od pohvala se ne živi.
Za novinare preletače kolaj rabota, plaċao ih Kociċ, sada Cvetanoviċ, a sutra ċe neki Janko, Marko, da bi ga hvalili na sva usta, dok se mi, čitaoci oseċamo kao budale kad čitamo o “velikom i nezaustavljivom razvoju grada”.
Zato od lokalnih portala čitam iskljuĉivo Jugpress.
Ne laźu, ne stopiraju komentare, ne klanjaju se nabeđenim veličinama, ne komentarišu pod pseudonimima, ne špojuniraju IP adrese (a zašto bi?), dok botovi ovde nemaju šta da traže, jer sa svojim plitkim intelektom nisu ni blizu redovnim komentatorima.
Al zato je Mesko za njih kupio jedan portal, postao vlasnik, dao ċeretu direktorsko mesto, pa je tu sada jedno pravo svrtobotište, nepodnošljivo za normalnog čoveka.