PREDLAŽITE KANDIDATE ZA OKTOBARSKU NAGRADU

LESKOVAC

Na osnovu člana 11. Odluke o priznanjima i nagradama opštine Leskovac (“Službeni glasnik opštine Leskovac”, broj 11/96) i člana 49. stava 3. tačke 10. Poslovnika Skupštine grada Leskovca (“Službeni glasnik grada Leskovca”, broj 8/08), Odbor za obeležavanje praznika, jubileja i dodelu priznanja Skupštine grada Leskovca,  objavljuje

 

 

 

P O Z I V

 

 

Za predlaganje kandidata za dodelu Oktobarske nagrade – Medalje

 

 

 

Oktobarska nagrada – Medalja, kao posebno društveno priznanje, dodeljuje se preduzećima, institucijama, ustanovama, mesnim zajednicama i pojedincima svake godine povodom 11. oktobra – Dana oslobođenja Leskovca, za životno delo, pojedinačna i zajednička dostignuća u oblastima privrede i društvenih delatnosti.

Pravo predlaganja kandidata imaju preduzeća, institucije, ustanove, mesne zajednice i udruženja građana.

Predlozi moraju biti obrazloženi i da sadrže dovoljno elemenata za ocenu dostignuća ili ostvarenja kandidata predloženih za priznanja i nagrade.

Predlozi se dostavljaju Odboru za obeležavanje praznika, jubileja i dodelu priznanja Skupštine grada Leskovca, Ulica Pana Đukića 9-11, najkasnije do 20. septembra 2015. godine.

 

 

 

 

ODBOR ZA OBELEŽAVANJE PRAZNIKA,

JUBILEJA I DODELU  PRIZNANJA

SKUPŠTINE GRADA LESKOVCA

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Čoki
Čoki
8 godine pre

Dokon pop i jariće krsti. Jok, tebi će ti je daju. Kupili bi je na na ibej mnogi neradnici i partijski komentatori da se fale pred svoju decu al nema kuče za koje ih ujede.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
8 godine pre

Znajući kako su neki od dobitnika prošli, a predosećajući kako će neki od njih tek proći, mislim da je ipak jeftinije ovako. Samo 28,76 evra i nikome ništa ne duguješ!

http://www.ebay.it/itm/City-gold-medal-in-Leskovac-Serbia-Yugoslavia-RARE-in-original-box-/141719175105?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20ff1effc1