Pre podne ministar, popodne sa stranačkim drugarima

LESKOVAC

Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković rekao je danas u Leskovcu , odgovarajući na pitanje novinara Regionalne informativne agencije JUGpress, da će pre prvi deo dana biti posvećen državnim aktivnostima a posle ide u stranke.

Na naše pitanje da li će imati sastanke i sa lokalnim odborom SNS, tim pre što su u Leskovcu raspisani izbori za mesne zajednice, rekao je da će boravak u Leskovcu iskoristiti za susrete sa svim Udruženjima osoba sa invaliditetom, sa direktorima svih onih ustanova i organizacija koji su u potpunosi ili delimično u nadležnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, zatim predstavnicima borčkih udruženja.

„Prvi deo dana će biti posvećen državnim aktivnostima, dakle u sklopu rukovođenja resorom na kome se nalazim. Kasnije ću se videti i sa članovima Srpske napredne stranke i to ne zbog toga što su ovde u pripremi izbori za Savete mesnih zajednica, već zato što smatram da je to i neki osnovni red, da kad negde odem da se i vidim sa ljudima iz stranke kojoj pripadam.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare