Pravna zaštita zaposlenima Jure tokom totalne obustave rada

LESKOVAC

Svakom radniku i radnici Jure, pružićemo besplatnu pravnu pomoć ukoliko dobije otkaz ili pretnje tokom danas otpočete totalne obustave rada. Ne sme se odustati od borbe za elementarna prava, pogotovo kada radnici primaju minimalac kojim ne mogu prehraniti svoje porodice, dok rade u katastrofalnim uslovima koje neki opisuju kao logore. Niko ne sme da vam preti zbog vašeg prava da se borite za dostojanstvene uslove rada i bolji život!

Uništene su institucije koje bi trebalo da štite, dok su lokalne i republičke vlasti okrenule glavu od radnika i dozvolile da Leskovac i ceo Jablanički okrug postanu rezervoar jeftine radne snage. Jednog dana će ova bahata vlast odgovarati pred zakonom, jer je zbog lične koristi dozvolila ovakvim investitorima da Leskovac više ne bude poznat po paprici, roštilju i tekstilu već, po siromaštvu i “modernim robovima”.
Takvi nam više ne smeju terati omladinu van zemlje, jer je Leskovac bio i opet mora postati grad najvedrijih ljudi! navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelena Spirić, poslanica u Skupštini Srbije i predsednica Gradskog odbora SSP.(SSP)

                                     

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare