Praksom do radnog mesta?

NIŠ

                               U okviru realizacije ovogodišnjeg Lokalnog akcionog plana zapošljavanja Gradske opštine Medijana,  u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijalom u Nišu, predsednik Gradske opštine  Medijana, Nebojša Kocić i v.d.direktora NSZ u Nišu, Boban Matić, potpisali su Sporazum o uređivanju međusobnih prava i obaveza u realizaciji mera aktivne politike zapošljavanja za 2021. godinu.

                         “Na ovaj način pružamo priliku mladim ljudima sa srednjom i visokom stručnom spremom da u okviru stručne prakse steknu radno iskustvo, polože stručne ispite i kasnije dođu do kvalitetnijeg radnog mesta. Ovo je prva godina da radimo ovaj projekat sa Filijalom u Nišu, izdvojili smo milion dinara, ali je namera da se saradnja nastavi i narednih godina”, rekao je predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Kocić.

                           Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja odobrilo je Gradskoj opštini Medijana iznos od 960.000 dinara, što će sa sredstvima izdvojenim iz budžeta opštine biti dovoljno za angažovanje šest do 10 lica sa evidencije NSZZ, naglasio je Boban Matić, v.d. direktora NSZZ, Filijale u Nišu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare