Poznati glumci se okupili u Nišu: PREMIJERA NOVOG IQOS 3 UREĐAJA

NIŠ

Niš važi za filmski grad, pa zato ni malo ne čudi što su se ove subote neka od trenutno najpopularnijih domaćih glumačkih imena zatekla upravo u Nišu. Ipak, ovog puta poznate glumce u Nišu nisu okupili filmski susreti ili premijera  filma, već takođe jedna premijera, ali ovog puta ne filmska, već  premijera nove serije IQOS  uređaja – IQOS 3 I IQOS 3 Multi.

Kako izgleda nova serija ovog inovativnog uređaja, kao i čuvena atmosfera u Nišu, uverili su se i  Anđelka Prpić, Petar Benčina, Zoran Pajić i Sofija Rajović, koji su došli iz Beograda kako bi uživali u čarima Niša i ovom jedinstvenom konceptu zabave.

Istorijsko zdanje nekadašnje duvanske industrije Niš, bilo je izbor za ovu žurku bez duvanskog dima, a ovog aprila i Niš je imao priliku da sazna zašto IQOS 3 predstavljaju naredni korak u evoluciji ovog proizvoda za zagrevanje duvana.

Poslednju seriju ovog uređaja karakteriše svojevrsna sinergija superiornog dizajna i naprednih performansi, sa skraćenim periodom punjenja, magnetnom bravom, tanjim držačem i koja daje mogućnost pušačima, koji bi inače nastavili da konzumiraju cigarete, da pređu na potencijalno manje štetne alternative.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare