Pozivaju preduzetnike i privrednike na „Dan otvorenih vrata sa gradonačelnikom“

LESKOVAC

Iz lokalne samouprave Grada Leskovca pozivaju sve zainteresovane preduzetnike, vlasnike malih i srednjih preduzeća da prisustvuju “Danu otvorenih vrata gradonačelnika za privrednike i preduzetnike“. Gradonačelnik Goran Cvetanović će u ponedeljak, 12.6.2023. godine u 12 časova u Svečanoj sali grada Leskovca, održati još jedan sastanak i razgovarati sa privrednim subjektima sa teritorije grada Leskovca.

Iz lokalne samouprave se poručuje i da je cilj sastanka uspostavljanje i jačanje dobre komunikacije i saradnje između lokalne samouprave i privrednih subjekata koji posluju u Leskovcu i doprinose unapređenju privrednog ambijenta koji lokalna samouprava nastoji da još više poboljša i stvori povoljne uslove za dalji razvoj grada Leskovca. (kraj)IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nikola
Nikola
1 godina pre

Klasicna zamena teza i potvrda da je sns bratija srasla u foteljama.
Valjda vrata za privrednike trebaju da budu uvek otvorena.Ako se stranci mole i jos im se placa po radniku do 10.000evra,daje gratis zemljiste,gratis poslovni prostor ,a za nasi ljudi sluze za lecenje kompleksa politikanata.
Nekako sam se nasao na vlasti,sto je u srbiji normalno,da je prisutna negativna selekcija,jer se najbezobrazniji bave politikom i normalan svet se kloni.ovde je politika jednako kriminal.
I sad se doticnom cini da je on sef ,nije on nista odnece ga revolucija kao i mnoge do sada i ostace samo ruzna cinjenica ,jedna mrlja u istoriji Leskovca.