Poziv kod Cvetanovića dobili samo Rangelov i Stevčić

LESKOVAC

Poziv za konsultativni sastanak kod bivšeg gradonačelnika Goraa Cvetanovića a na temu održavanja konstututivne sednice Skupštine grada dobili su za danas samo Aleksnadar Rangelov ispred Udruženja građana “Svi za jednog-jedan za sve” i Saša Stevčić ispred liste koju čine Novi DSS i POKS.

Ove liste su četvrta i šesta po zvaničnom broju osvojenih mandata na lokalnim izborima.

Stevčić nam je potvrdio da je on pozvan na sastanak u 10.30 a Rangelov je u saopštenju za medije objavio da mu je sastanak u pozivu koji je stigao na gmail, kao što je i tražio u prethodnom saopštenju, zakazan za 11 sati al da je u tom udfruženju odlučeno da neće ići.

Poziv za konsultativni sastanak nije dobila lista koja je osvojila najviše odborničkih mandata u Skupštini grada Leskovca, posle SNS a koju čine Narodni pokret Srbije i Grupa građana “Za Leskovca ZAJEDNO”, rekao je JUGpressu nosilac ove liste dr Nenad Zdravković.

Poziv nije dobila ni trećeplasirana lista SPS-JS, rekao nam je Aleksandar Đurović.

Nikola Lazarević (Zavetnici) kaže da njegova stranka, kao i izborna koaliciona lista kojoj pripada nije dobila nikakav poziv za razgovore nakon izbora od strane Gorana Cvetanovića i SNS-a.

„Čuli smo za njegovu izjavu da će poziv biti upućen svim listama. O tome hoćemo li ići na razgovore ili ne odlučićemo na organima stranke kada i ako taj poziv uopšte stigne.“

Jelena Spirić (Stranka slobode i pravde) u ime koalicije „Živeti slobodno“ tvrdi da nije stigao poziv za razgovor od strane SNS-a i Gorana Cvetanovića.

„I da stigne takav poziv, mi na taj razgovor nećemo ići, jer mislim da zaista nemamo o čemu da razgovaramo.“

Dakle , pozive su dobili samo lista koja se nalazi na četvrtom mestu po ukupnom broju osvojenih mandata “Svi za jednog-jedan za sve-dr Aleksnadar Rangelov ” i lista sa šestog mesta po broju osvojenih mandata na izborima, lista „DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA LESKOVAC – SRPSKA KOALICIJA NADA – NACIONALNO DEMOKRATSKA ALTERNATIVA – NOVA DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE (NOVI DSS) – POKRET OBNOVE KRALjEVINE SRBIJE (POKS) – VOJISLAV MIHAILOVIĆ (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare