Potrebna pomoć za samohrane majku dve devojcice iz sela Bogojevce

LESKOVAC

Četvoročlana porodica u selu Bogojevce živi od bakine penzije, a čine još samohrana majka, koja je  bolesna i trenutno se nalazi u bolnici, i dve devojčice. Njih je posetio veroučitelj i humanista Dalibor Cvetković, koji kaže da deca nisu htela da se slikaju, a baka je rekla da to ne žele od sramote.

„Baka je bila u neverici i zahvalana na ovo što smo odneli kao poklon, a to je samo malo garderobe i obuće. Najveći problem ove porodice je što devojčicama treba hrana, sredstva za higijenu, telefon, kompjuter… i još dosta toga kako bi imale normalne uslove za praćenje nastave, učenje i odrastanje. Baka od svoje penzije jedva plati račune, za oca dece nisam hteo da pitam i ne produbljem muku ove starice.“

Cvetković poziva sve one koji mogu i žele da pomognu ovoj porodici da doniraju pre svega hranu i sredstva za higijenu, a mogu se javiti ili poslati na adresu Humanitarne organizacije „Deca su dar od Boga“.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ivana
Ivana
2 godine pre

Humanista koji za svaku donaciju pravi performans. Zajebani neki dobrotvori kad ih prate novinari… jeftinije mu je da odnese stare stvari neko da plati konferenciju za novinare.

!!!!!!
!!!!!!
2 godine pre

Sve ovo je laz,nemogu da verujem kakvi ljudi postoji. Zena u opste i ne zivi u Srbiji vec u Makedoniji. Zato smo dovde i stigli a tek ce nam biti jos gore zbog ovakvih ljudi,neko kome je ova pomoc zaista potrebna on ne moze da je dobije a ovakvi ce je dobiti,zaista sramota!!!!!!!

Reklamer
Reklamer
2 godine pre

Ne promovisite sektasa i zlonamernog coveka…zena i deca vec uzivaju sve raspolozive drzavne pomoci tako da ovaj nije humanista ako za par dzempera trazi.medijsku paznju. Ovo nije humanitarni rad vec reklama !!!

Zaustavite lazne humaniste
Zaustavite lazne humaniste
2 godine pre

Kako vas nije sramota da prenosite aktivnosti psihicki problematicnog čo veka i pseudohumaniste, koji je sve ovo osmislio kako bi za male pare (zanemarljive), sebe predstavio onim sto nije, a svojoj bivšoj zeni naneo jos vecu bol, otudjujuci dete od nje…