Potpisani protokoli o saradnji Narodnog muzeja Vranje i domova kulture u Kosovskoj Kamenici i Gnjilanu

VRANJEU sali Načelstva u Vranju danas su potpisani protokoli o poslovno-kulturnoj saradnji Narodnog muzeja u ovom gradu i Domova kulture u Kosovskoj Kamenici i Gnjilanu.

Potpise su stavili direktor Narodnog muzeja Saša Stamenković, v.d. direktora Doma kulture ,,Radomir Popović” u Kosovskoj Kamenici Marija Kenić i v.d. direktora Kulturno-prosvetnog centra ,,Božidar Mitrović-Šandor” u Gnjilanu Mirjana Aritonović.

„Potpisivanjem ovih važnih dokumenata biće ostvarena značajna saradnja kulturnih ustanova Vranja, Kosovske Kamenice i Gnjilana. Na ovaj način biće omogućeno unapređenje i razmena naučnih, stručnih, bibliotečkih, izdavačkih i kulturnih delatnosti, publikacija i muzejskog materijala, kao i zajedničko organizovanje naučnih i stručnih programa i promotivnih aktivnosti”, kaže Stamenković.

V.d. direktora Doma kulture ,,Radomir Popović” u Kosovskoj Kamenici, izjavila je da se nada uspešnoj saradnji u narednom periodu i realizaciji zajedničkih projekata i zahvalila se rukovodstvu grada Vranja na podršci.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare