Postavljene staze za mini golf na gradskom trgu

LESKOVAC

Na novoizgrađenom Gradskom trgu, koji još nije završen, postavljen je teren za mini golf, opremu je ustupio preduzetnik Nikola Stanisavljević, vlasnik kuglane i igraonice u tržnom centru Sajam.

Po rečima gradonačelnika Gorana Cvetanovića staze i opremu za mini golf ustupljene su potpuno besplatno kako bi Leskovčani svih uzrasta mogli da se oprobaju u ovom sportu.

„Mi smo imali plan da grad Leskovac, u saradnji sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, izgradi teren za mini golf, ali taj projekat nije zaživeo, pošto taj projekat nije prošao, Inače on je bio vrednosti sedam miliona dinara, ali smo mi uspeli da nađemo način da omogućimo deci da uživaju u ovom prostoru. Sada smo na novom gradskom trgu postavili staze za mini golf i ovom prilikom pozivam sve naše sugrađane, posebno one najmlađe, da praznike provedu baveći se sportom. Da li će ova oprema ostati i posle praznika, videćemo, na nama je isprobavamo i vidimo interesovanja građana, a evidentno je da trg živi i da se stvari ovde dešavaju. Ostalo će vremenom dati odgovor na to pitanje.“

Na pitanej novinarke JUGpressa ko će da čuva ovu opremu od uništavanja noću jer se u Leskovcu čak i u obližnjem parku često lome klupe, Cvetanović je rekao da će štapove i loptice za golf tokom noći biti kod obezbeđenja osmospratnice i lokalne samouprave, kako ne bi bili otuđeni.

„Ne očekujem da staze za mini golf budu oštećene tokom noći, s obzirom da je čitav ovaj prostor gde ima veliki broj kamera, ljudi se kreću ovde, ali svakako da postoji verovatnoća da se desi i nešto neželjeno.“

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare