Pošta sa besplatnim internetom u Bunuškom Čifluku

LESKOVAC

 

U okviru akcije „52 pošte za 52 nedelje“ u Bunuškom Čifluku je otvorena poštanska poslovnica koju će moći da koristi oko 2500 stanovnika ovog i okolnih sela – Gornje i Donje Bunuše, Radonjice i Todorovca.

Poštu je u rad pustio Goran Đerić, direktor Funkcije poštanske mreže i član Nadzornog odbora JP „Pošta Srbije“, koji je rekao da sama činjenica o broju okupljenih na ovom događaju jasno govori koliko je svima bitno otvaranje pošte na ovom mestu.

 

„“Pošta Srbije“ doslovno sprovodi politiku društveno odgovornog preduzeća i nastoji da u svakom kutku Srbije doprinese pre svega razvoju sela, jer smatramo da je to ključno za razvoj čitave zemlje. S druge strane želimo da učinimo svakom građaninu dostupne usluge pošte, da na isti način može da se koristi i ovde i u Beogradu ili Nišu. Mali doprinos je internet kutak, jer želimo da i deci predškolske ustanove i škole koja ovde postoji, ali i ostali koriste savremene vidove komunikacije i ostvare kontakt sa svojim rođacima i prijateljima koji su u inostranstvu i to potpuno besplatno samostalno ili uz pomoć službenika.“

Bunuski Cifluk posta

Đerić se zahvalio i lokalnoj samoupravi koja je doprinela da ovaj objekat ovako izgleda, kao i upošljenicima pošte koji su ga priveli nameni.

U ime meštana zahvalio se predsednik Mesne zajednice Bunuški Čifluk Miloš Kocić, koji je i inicirao otvaranje pošte.

On je istakao izuzetan značaj ove poslovnice prvenstveno zbog olakšanog načina podizanja penzija ili raznih uplata meštana.

Radno vreme u početku će biti svakog dana od 7-11, a u planu je da se produži do 15 časova

Bunuski Cifluk posta 2

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare