Pošta obustavila isplatu socijalne pomoći i dečjeg dodatka

LESKOVAC

Pošta Srbije obavestila je gradjane objavom na vratima svojih objekata da je obustavila isplatu socijalnih davanja za mnoge kategorije stanovništva do daljeg.

Kako su naveli u obaveštenju, isplate su ukinute zbog trenutne epidemiološke situacije i sprečavanja širenja koronavirusa.

Na spisku obustave isplatu su dečji dodatak, novčana socijalna pomoć, invalidnina, nega i pomoć drugog lica, posebna novčana naknada, naknada za porodični smeštaj, roditeljski dodatak kao i naknada za tržište rada.

Informacija je i da se od danas obustavljaju i usluge postekspresa, prenosi Bizlife.
Uplate za sada funkcionišu normalno.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
Facebook
Twitter
Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ajde bre naprednjaci, normalni li ste
Ajde bre naprednjaci, normalni li ste
4 godine pre

Idioti, umesto da organizuju isplate najugroženijim kategorijama stanovništva, oni im obustavljaju jer su nesposobni da organizuju prenos novca do adrese primaoca. Kako misle da će deca i odrasli sa posebnim potrebama, ljudi sa socijalnom pomoći, žene sa dečijim dodatkom deca i odrasli na smeštaju da prežive bez dinara. Bez obzira na odluku kontaverzne direktorice iz Beograda pozivam leskovačkog direktora da ne poštuje ovu odluku i organizuje u saradnji sa lokalnom samoupravom isplatu na adresu primaoca kako je funkcionisala cela Jugoslavija…

Igor golubovic
Igor golubovic
4 godine pre

Kad se nastavlja isplata decijeg dodatka?