Posle krađe sportske opreme “Lavicama” potrebna pomoć

LESKOVAC


Nesreća, izgleda, nikad ne ide sama.

Em nisu bogate, em nemaju opremu, em i provalnici obiše klupske prostorije i pokradoše im sportsku opremu.

Po svemu sudeći, baš nemaju sreće fudbalerke leskovačkih Lavica.
Fudbalski zaljubljenik Slavoljub Branković godinama je u Ženskom fudbalskom klubu ,,Lavice” i on nam je predočio pismo koje je klub uputio javnosti kao bi se klubu pomoglo u obezbeđivanju sportske opreme.

“Kao jedini prvoligaš u Jablaničkom okrugu i klub sa tradicijom od 14 godina, radeći u veoma teškim i pomalo nehumanim uslovima, u noći između 18. i 19.decembra 2018.godine bili smo na meti vandala kada su obijene svalačionice “Lavica” i ukradene sve kopačke, lopte i sportski rekviziti koje su devojčice koristile za treninge. Tada smo praktično ostali bez osnovnih sredstava za trening pa molimo ovim putem da nam se izađe u susret u vidu donacija (novčane, lopte, kopačke, sportski rekviziti – mogu biti i korišćene stvari…).kako bi smo nastavilin tamo gde smo stali.

Svesni smo da stvaramo reprezentativke još u mladom uzrastu, a i pomažući devojčicama da se pravilno razvijaju, danas pred start zimskih priprema, molimo sve da nam izađu u susret. Vaše donacije ćemo opravdati rezultatima na terenu i kao i do sada, dostojnim predstavljanjem našeg grada i celog Jablaničkog okruga” navodi se u otvorenom pismu za javnost i molbu za pomoć fudbalerki leskovačkih “Lavica” , ,,alfa i omega kluba” Slave Branković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare