Posle dvostrukog preloma potkolenice Miloš Stanković operisan

SURDULICA-VLASOTINCE

Umesto da u nedeljnom meču sa beogradskim Partizanom bude u dresu surduličkog Radnika, u premijernom meču Super lige Srbije, Miloš Stanković će meč gledati u televizijskom prenosu, u porodičnom domu u Kukavici nedaleko od Vlasotinca.
Težak dvostruki otvoreni prelom desne potkolenice u prijateljskom meču sa Novim Pazarom, odigranom 10. jula, posle neopreznog starta Brunčevića, je razlog što je , praktično, jesenji deo prvenstvene sezone za Stankovića završen.
” Hirurški zahvat je obavio profesor dr. Zoran Golubović sa svojom ekipom u Kliničkom centru u Nišu, i po njegovim rečima,operacija je u potpunosti uspela. Ovom prilikom se zahvaljujem profesoru  Goluboviću i čitavom bolničkom osoblju za sve ono što su učinili prethodnih dana dok sam bio u bolničkoj postelji. Takođe se zahvaljujem i ljudima iz kluba , na čelu sa predsednikom Tonečevim, mojim suigračima i prijateljima koji su mi sve vreme davali podršku”.


JUGpress : Da li se neko, možda, javljao iz Novog Pazara ?
Jeste. Sam igrač Brunčević, kao i njegov otac javljali su se telefonom i iskazali istinsko žaljenje za ono što se meni desilo. Duboko verujem da je ova moja povreda splet nesrećnih okolnosti, a nikako zla namera protivničkog igrača iz Novog Pazara.

JUGpress: Vaša poruka svim učesnicima fudbalske igre na staru nove prvenstvene sezone ?
– Mojim saigračima na čelu sa trenerom Dodićem želim dobre igre i da donesu puno radosti navijačima Radnika u nastupajućoj jesenjoj sezoni. Fudbalska Surdulica je izrasla u pravi fudbalski bastion, sa posebno preduzimljivim ljudima iz rukovodstva kluba, na čelu sa Novicom i stanislavom Tončevim koji žive i predano rade za svoj klub, i to je jedan od razloga što se se opet vratio u Surdulicu. Posebno, poručujem, svim fudbalerima da se bore sportski i u okvirima sportskog fer pleja, a da fudbalski teren, i viteško ponašanje svih aktera fudbalske igre, jedino bude merilo koja će ekipa biti pobednik. Još jednom apelujem na sve igrače da poštuju svoje rivale, i da nikako ne posežu za nesportskim stvarima. Jer, fudbalska igra, ipak, je samo igra, i ništa više – poručuje Miloš Stanković iz postelje svim fudbalerima superligaškog karavana Super lige Srbije.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o