Posao za starije od 50 godina u Leoniju, prijavljivanje u toku

NIŠ

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je konkurs za obuku u kompaniji “Leoni”, a mogu da se prijave Nišlije starije od 50 godina, kao teže zapošljive kategorije. Po završetku plaćene obuke, posao bi u toj fabrici trebalo da dobije 35 ljudi. Konkurs je raspisan u saradnji sa Gradom Nišom i Gradskom opštinom Palilula.                        “Svi građani stariji od 50 godina sa teritorije Grada Niša mogu da dođu kod svog savetnika da se prijave. Nakon toga Nacionalna služba ih upućuje na testiranje u Kompaniju “Leoni”. Oni kandidati koji uspešno prođu testiranje biće uključeni u oboku. Obuka traje 45 dana ili 360 časova. Nakon toga kompanija će im ponuditi ugovor na minimum šest meseci. Njihova je obaveza je i da najmanje 50 posto od ukupnog broja polaznika prime u radni odnos”, kaže Boban Matić, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijala Niš.

                         Prema rečima Bobana Mitića dosadašnje iskustvo je pokazalo da svi oni kandidati koji uspešno završe obuku dobiju i zaposlenje.

                          Ovog puta posao u Kompaniji “Leoni” očekuje 35 kandidata. Oni koji žele da dobiju posao u ovoj kompaniji trenutno se prijavljuju za testiranje koje će biti obavljeno kada se prijavi dovoljan broj kandidata. Obuka za njih krenuće krajem oktobra ili početkom novembra.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare