Poplava kod Delte, voda poplavila podrume u zgradama

NIŠ

 Posle gotovo 2 sata rada na terenu ekipe JKP Naisusa zaustavile su isticanje vode sa glavnog cevovoda koji vodom snabdeva Gradska opština  Medijana. Kasno popodne havariju je izazvalo pucanje cevi. Povremene probleme u snabdevanju vodom imaju ulice Pariske komune i Branka Krsmanovića. Ekipe Komunalne policije i vatrogasaca su na terenu, JP „Nišstan“ i JP „Toplana“ poslale su mehanizaciju i pumpe, a ispumpavanje vode nastaviće se i tokom noći. Rano ujutru pridružiće se i ekipe JKP „Mediana“ koje će raditi na raščišćavanju terena, objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada Niša.

                                    Poplavu na Keju na Bulevaru Nemanjića u Nišu, prijavili su građani niškim medijima kada su ih obavestili da voda prodire svuda, da ulazi  u podrume stambenih zgrada pored Keja. Sve se dogodilo na delu Keja kod pečaćkog mosta juče u popodnevnim satima. Stanari zgrada su u prvom trenutku pokušali sami da se izbore sa vodom koja je sve više nadirala.    

            

                            Ekipe JKP „Naissus“ su na terenu i pokušavaju da zaustave vodu. Korisnici u tom delu grada su bez vode, a kako ističu saniranje će potrajati nekoliko dana. (Kraj) VP/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare