Ponovo uvedena „crvena zona“ u Vranju

VRANJE

Zdravstvena ambulanta u Rataju, selu nadomak Vranja, od ove radne nedelje neće raditi petkom. Radno vreme biće od ponedeljka do četvrtka od 7 do 14 časova, 

Do ove promene je došlo zbog povećanog broja zaraženih korona virusom i povlačenja lekara na rad u kovid sistem Zdravstvenog centra Vranje. 

Kovid ATD ambulanta (ambulante Gornja čaršija i Sobina), u celini ponovo postaju crvena zona. Svi pacijenti koji nisu kovid bolesni biće upućivani u Dom zdravlja Vranje. Svi pacijenti čiji su zdravstveni kartoni pripadajući ambulanti Gornja čaršija i Sobina, za terapiju javljaće se u Službu za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva (Opšta Medicina). Telefon za zakazivanje je 017/ 7155 412. 

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom po potrebi će se povećavati broj ekipa u Kovid sistemu (sada je to 3+3 u ATD kovid ambulanti).  

Molimo sve građane za strpljenje kao i da dosledno poštuju propisane epidemiološke mere i podsećamo da je nošenje maski obavezno. 

Starijim osobama od 60 godina, kao i hroničnim bolesnicima preporuka je da se vakcinišu četvrtom dozom vakcine. Imunizacija se obavlja u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva – Opšta medicina, navedeno je u saopštenju vranjskog Zdravstvenog centra. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare