Ponovo radi Pozorište u Vranju

VRANJE

Nakon višemesečne pauze,  zavesa Pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju, u sredu, 9. septembra, biće ponovo podignuta.

Na repertoaru je predstava vranjskog teatra „Ženski razgovori“ u režiji Nebojše Dugalića, koja je, u znak zahvalnosti,  namenjena medicinskim radnicima Zdravstvenog centra Vranje.

Predstava počinje u 20 sati.

Iz vranjskog pozorišta podsećaju da je radno vreme blagajne od 13 do 20 sati ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom, a nedeljom od 10 do 12 sati. Sredom i subotom blagajna ne radi.

Ulaznice  za predstave kupljene u prethodnoj sezoni mogu biti  iskorišćene za bilo koju predstavu sa repertoara ovdašnjeg pozorišta, osim za premijere i gostujuće predstave.

Biće preduzete sve bezbednosne epidemiološke mere.

Sve vreme boravka u pozorištu, od  ulaska do napuštanja zgrade, neophodno je nošenje zaštitnih maski. Pri ulasku publici će biti  dezinfikovane ruke, nakon čega će se odmah ulaziti u salu, bez zadržavanja u foajeu, o čemu  će tehničko osoblje  voditi računa. Sve prostorije u zgradi pozorišta se svakodnevno dezinfikuju više puta i redovno provetravaju. Kapacitet mesta biće smanjen, što podrazumeva korišćenje svakog drugog sedišta.

Iz vranjskog pozorišta posetiocima poručuju da ukoliko posumnjaju da imaju koronavirus svoj dolazak odlože, čime će zaštititi i sebe i druge.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare