Pomozimo Nemanji Ignjatoviću iz Leskovca da dobije bitku za život

LESKOVAC

Pomozimo Nemanji Ignjatoviću iz Leskovca da dobije bitku za život poput njegovog drugara Stefana Ranđelovića iz Leskovca koji je bitku sa istom dijagnozom pobedio, apeluje Fondacija Pokrenimo život.

“Nemanja Ignjatović(20) iz Leskovca boluje od epilepsije i njegovi roditelji su juče očajni otišli u Tursku na potrebnu dijagnostiku za nastavak lečenja o svom trošku. Na računu Nemanje Ignjatovića nije bilo dovoljno novca za lečenje u bolnici u Tursku, koja je jedini spas, što je provereno s obzirom da se njegov sugrađanin iz Leskovca, Stefan Ranđelović, uspešno izlečio i sada više nema epi napade.

Cifra od 4.000.000 dinara je nedostižna za pojedinca, ali za celu Srbiju ne, jer smo više puta pokazali i položili ispit humanosti.

Neka dečija putovanja su drugačija… poput jučerašnjeg kada je Nemanja otišao sa verom i nadom za bolji život bez epi napada.

Nemanja je treće dete iz uredno vođene blizanačke trudnoće(prvi blizanac je umro u 8-9 GN). U drugom danu života zbog perioralne cijanoze bio je u inkubatoru sedam dana.

Kasni u psihičkom uzrastu u odnosu na svoje vršnjake, prohodao je sa skoro dve godine, jasno pričao tek sa pet godina. Prvi napad je imao u uzrastu od tri godine i od tada se leči u Beogradu na neurologiji u Tiršovoj.

Sakupljeno je svega 5 odsto od potrebne sume. Zato roditelji mole i apeluju na sve ljude dobre volje da pomognu njihovom sinu, kako mu se stanje ne bi pogoršalo.Dinarski račun:
165-7010855807-48, Addiko banka
160-6000000838286-13, Banka Intesa
Devizni račun:
IBAN RS351657010855831-73
Svrha uplate: Za Nemanjin osmeh
Pejpal: paypal.me/pokrenizivotsrb
paypal.me/pokrenizivotsrb
Online donacije:
www.pokrenizivot.com/donacija
SMS na 3800 (cena poruke 200.00 RSD)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare