Pomozimo da Nemanja ode u Tursku, termin je u avgustu!

LESKOVAC

Pomozimo da Nemanja ode u Tursku, termin je u avgustu!

Neophodna cifra je prevelika za pojedinca, ali mala za celu Srbiju, više smo to puta pokazali, hajde da pokažemo još jednom!

Nemanjina sestra, majka i otac mole sve ljude dobre volje za pomoć da njihov sin posle 20 godina ima osmeh na licu!

Nemanja Ignjatović(2001) iz Leskovca je treće dete iz uredno vođene blizanačke trudnoće(prvi blizanac je umro u 8-9 GN). U drugom danu života zbog perioralne cijanoze bio je u inkubatoru sedam dana.

Kasni u psihičkom uzrastu u odnosu na svoje vršnjake, prohodao je sa skoro dve godine, jasno pričao tek sa pet godina. Prvi napad je imao u uzrastu od tri godine i od tada se leči u Beogradu na neurologiji u Tiršovoj.

Nemanja ima svakodnevne napade koji traju i preko deset minuta, napadi su fleksioni tonični sa ukočenim pogledom u stranu, pojedinačni ili u serijama, psihomotorni(uznemirenost).

Zbog svoje dijagnoze Nemanja je u potpunosti zavistan od tuđe nege članova porodice, i pored svega on je jako druželjubiv, nasmejan i veseo dečak, voli svoju sestru i najviše vremena provodi sa njom.

Nemanjina šansa za izlečenje je u Turskoj gde će biti obavljene potrebne analize i operacija, hajde da mu pomognemo da ima život kakav zaslužuje svako dete!

ZA NEMANjIN OSMEH!

Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48, Addiko banka

Uplatom na devizni račun: IBAN RS351657010855831-73

Uplatom preko pejpal platforme:
paypal.me/pokrenizivotsrb
Svrha uplate: ” Nemanja Ignjatović”

Omogućeno je i onlajn doniranje preko kartice na našem veb sajtu.
E-doniraj: www.pokrenizivot.com/donacija

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare